Relasjon mellom hund og mennesker (ledige plasser)

Vi er så heldige å få dyktige Thomas Stokke helt til Hundesenteret for å holde kurs for oss om den viktige relasjonen mellom oss og hunden!

Thomas Stokke er en utrolig inspirerende instruktør som driver hundeskolen klickerklok.se i Sverige. Han har jaktet med vorsteher og jaktcocker i 15 år, og er aktiv innen bruks (rundering klasse A) og lydighet (elite). Thomas er utdannet klikkerinstruktør via Canis og har holdt på med klikkertrening i 20 år.

Dette foredraget handler om hvordan du utvikler relasjonen og samarbeidet med hunden din med belønningsbaserte metoder. Et godt samarbeid og en god relasjon legger grunnlaget som gjør både hverdagen og (trening til) konkurranser mye lettere.

Hundetrening og hundehold er så mye mer enn å bare trene atferder. Å trene atferder er en viktig del av det og er ofte lett i miljøer uten forstyrrelser. Et god relasjon gjør det mye enklere å lykkes i vanskeligere situasjoner der andre ting lett kan stjele hundens oppmerksomhet.

Hva innbærer en god relasjon?
Det er like mange svar på dette spørsmålet som det er hundeeiere. Noen viktige ingredienser kan være:

  • En hund som elsker å jobbe sammen med meg
  • En hund som er under kontroll, både i hverdagen, på trening og konkurranse
  • En hund som er 100% på under trening og ikke ser andre hunder, folk eller andre forstyrrelser
  • En balansert og avslappet hund som kan gå i slakt bånd eller holde seg hos meg uten bånd, hører på stoppsignal og kommer på innkalling
  • En hund som stoler på at jeg tar ansvar i situasjoner som er for vanskelige for den å takle på egenhånd
Dette er et teoretisk foredrag hvor du får du mange praktiske tips til hvordan du kan legge opp hverdag og trening på en strukturert måte for å nå dine mål. 

Dato

18 jun 2024

Tid

18:00 - 21:00

Kostnad

Kr 500
QR-kode

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *