Vår treningsfilosofi

Vi tror på at trening og oppdragelse av hund handler om å bygge en god relasjon mellom akkurat deg og din hund. Nettopp fordi treningen handler om akkurat dere er det viktig å ha ei verktøykasse med mange forskjellige treningsverktøy, slik at man kan finne noe som passer hunden din og deg. En god relasjon handler om at du og hunden trives i hverandre sitt nærvær, at forholdet dere i mellom er bygd på tillit og at hunden vet at når du har bestemt noe så blir det slik.

Vi synes hundetrening skal være gøy og givende for begge parter! Både du og hunden skal oppleve mestring når dere trener. Da er det kjempeviktig at vi vet hva som motiverer akkurat hunden din, og dette er noe vi brenner for å kartlegge og videreutvikle. Vi synes også det er viktig at vi på to ben har det moro og utvikler oss på kurs. Derfor har våre instruktører fokus på mestring for begge!

For å kunne ha det gøy når vi trener og unngå konflikter med hunden, må den ha en forståelse for hva som er lov og ikke. Det vil si at vi må ha tydelige regler både i leken og ellers når det kommer til hvordan hunden kan oppføre seg. Hunden må for eksempel vite at den skal holde seg i nærheten og ikke stikke av for at vi skal kunne være løse og ha det gøy sammen. Hunden må vite at det ikke er lov å dra i båndet selv om det er forstyrrelser som andre hunder eller mennesker rundt, om vi skal kunne få kontakt med den og lære nye ting.

Og du? Skal vi bli gode på å trene og oppdra hund er det viktig at vi er ærlige, både med oss selv og hunden. Vi må ha følelsene våre utenpå kroppen og mene det vi gjør!

Vi elsker å bli kjent med nye hunder og eiere for å finne ut av hva som skal til for at akkurat dere skal nå deres mål, uansett om det handler om å gå pent i bånd eller konkurrere i en hundesport.

Sees på Hundesenteret!

juni 2024
juli 2024
Ingen arrangement funnet!
Last Flere