Ukentlige treningsplaner – Øvelser og tips – Tett oppfølging

Hvordan får man en lydig og lykkelig bestevenn? Bli med på “innsiden” av hvordan Dagrun, vår daglige leder og atferdsrådgiver, trener sin hund. Du kan følge treningsplanene fra Kopper var valp og unghund, eller den som er aktiv nå: Treningsplan Temabasert!

Treningsplaner
for valp

Treningsplanene kan følges uansett om du har valp, unghund eller voksen. Planene fokuserer først og fremst på den viktige hverdagslydigheten, men begynnner
også med litt konkurransetrening. Fin plan å følge parallelt med kurs eller på egenhånd.

Treningsplaner
for unghund

Treningsplanene for unghund inneholder to ulike planer; en for deg som ønsker fokus på hverdagslydighet og en for deg
som ønsker fokus på å forme en god konkurransehund eller
bare ønsker ekstra aktivisering.

Treningsplaner
Temabasert

Disse treningsplanene har ulike temaer tilpasset alle aldersgrupper. Tema som gå pent i bånd, innkalling, plassen sin, ro, kloklipp med mer. Følg treningsplanene hver måned, og gjennom flere måneder får du jobbet godt med de viktigste ferdighetene innen hverdagslydighet.

Ukentlige treningsplaner – Øvelser og tips – Tett oppfølging

Er du nysgjerrig på hvordan man oppdrar og trener en hund fra valpestadiet? Hvordan får man en lydig og lykkelig bestevenn? Bli med på “innsiden” av hvordan Dagrun, vår daglige leder og atferdsrådgiver, trener sin hund.

Treningsplaner for valp

Treningsplanene kan følges uansett om du har valp, unghund eller voksen. Planene fokuserer først og fremst på den viktige hverdagslydigheten, men begynnner også med litt konkurransetrening.

Treningsplaner for unghund

Treningsplanene for unghund inneholder to ulike planer; en for deg som ønsker fokus på hverdagslydighet og en for deg som ønsker fokus på å forme en god konkurransehund eller bare ønsker ekstra aktivisering.

Spørsmål?

Ønsker du å stille Dagrun eller én av våre andre instruktører spørsmål? Meld deg inn i Facebook-gruppen vår “Lydig og lykkelig bestevenn”-klubben. I denne gruppen finner dere også mye annet nyttig og morsomt.

Treningsplanene og Facebook-gruppen er kun for aktive medlemmer. Du kan bli medlem ved å trykke her.