Terapihund

Hvorfor terapihund?
I dagens samfunn har vi et økende behov for en annerledes undervisning, mer hjertevarme og inkludering innenfor eldreomsorgen og vi alle vet hvor viktig dyr er for psykisk helse. Nå har du muligheten til å utdanne din bestevenn til å utgjøre en forskjell. Kanskje kan du være med å bidra til at noen kommer seg ut av av døra? Kanskje ønsker du å ta i bruk hunden din som en resurs på arbeidsplassen din? Bli med og lær om hvordan vi utnytter potensiale til våre firbente og finn ny mening med trening av din bestevenn.

Gjennomføring av utdannelsen
Terapihundutdannelsen består av tre moduler som kan tas i rekkefølge eller når det passer seg. Hver modul består av to helger med undervisning fra kl. 10-16 både lørdag og søndag. I tillegg er det satt opp en ekstra helg pr. modul hvor hund og eier gjennomfører forskjellige tester som må bestås før hunden kan kalles “Terapihund”.

Hvis man ønsker å få Hundesenterets sertifisring som Terapihund må man gjennomføre alle 3 modulene, og bestå alle 3 testhelgene. Testhelgene og eksamen er valgfritt, og avgiftene på kr 2500 kommer i tillegg til utdannningsavgiftene pr. modul (kr 6000). Man trenger ikke å ha ambisjoner om og gjennomføre kriteriene over for å være med på utdanningen. Disse er kun for de som ønsker et sertifiseringsbevis. Det kreves ingen forkunnskaper for å melde seg på.

Påmelding
Send en mail til kontakt@hundesenteret.no. I mailen bruker du emne “Terapihund 2022”.

Fyll inn:
– Ditt fornavn og etternavn
– Rase, alder, navn og kjønn på hunden
– Målet ditt med utdanningen. Hvorfor har du meldt deg på?
– Adresse
– Mobilnummer
OBS! Alle våre kurs har økonomisk bindende påmelding
juni 2024
juli 2024
Ingen arrangement funnet!
Last Flere