Osteopaten

Osteopati er en moderne og myk tilnærming til hundens bevegelsesapparat der man bruker hendene som verktøy. Ofte kan både atferdsutfordringer og andre plager behandles med enten Osteopati eller Fysioterapi. Hos oss på Hundesenteret har vi begge deler.

Audun har jobbet både med mennesker og hund siden 1994 og har lang og bred erfaring innen helse og hund. Han har blant annet jobbet som fysioterapeut i Bundesliga i Berlin og drevet egen klinikk for fysioterapi og osteopati siden 1999. Han har i tillegg jobbet aktivt med Osteopati på hund siden 2009 og tilbyr nå behandling av hunder her på Hundesenteret.

Osteopati er en 5 årig videreutdanning etter Fysioterapistudiet. Osteopatien er en myk tilnærming til kroppens bevegelsesapparat der man bruker hendene som verktøy. Tøyninger og myke teknikker er ofte gode tilnærminger om hunden er urolig eller viser tegn til upasshet man mistenker henger sammen med smerter hos dyret. Muskel og leddsmerter, samt ryggsmerter er ofte forklaringen på en del uønsket atferd, da spesielt på hunder som er voksne, men også hos yngre hunder. Slike plager vil man kunne forsøke å behandle med fysioterapi eller osteopati. Ta kontakt for å vurdere om dette er noe som kan hjelpe deg og din hund.

Du bestiller time ved å booke via bookingssystemet vårt. Se øverst på siden. 

juli 2024
29 jul 2024
18:00 - 19:30

Valpekurs Utsolgt

august 2024
Ingen arrangement funnet!
Last Flere