Veterinæren vår

Vi er veldig heldige som den faglig dyktige og omtenksomme veterinæren vår Monica i gjengen på Hundesenteret. Monica er ei blid, energisk og svært dyktig dame som hjelper deg og din bestevenn når dere trenger det mest. Som alle oss andre er Monica opptatt av å møte deg og din firbente bestevenn sitt behov, og være oppdatert på den aller nyeste kunnskaper der ute.

Monica finner dere på senteret i forbindelse med foredrag, kurs og åpne dager. Hun er også med i aferdsteamet vårt og bidrar med faglige råd når det kommer til medisinering og helsesjekk av hunder i forbindelse med atferdkonsultasjoner. Monica elsker å jobbe i team og slik spille hverandre gode.

Vi er stolte av å ha et faglig og tett samarbeid med henne og resten av den dyktige gjengen ved på Evidensia Trondheim Dyresykehus. .

Monica ble uteksaminert ved Norges Veterinær Høyskole desember 2011 og har vært i full jobb som veterinær siden da. Hun er videreutdannet seg innenfor ultralyd, indremedisin, akuttmedisin og er også i gang med spesialisering innenfor smådyr.