Barn og hund

Dette kurset er for deg som er mellom 10-16 år som kunne tenkt deg å lære mer om hund og hundetrening. Her får du muligheten til å kombinere interesse for hund med det å være sammen med jevnaldrende. Vårt hovedfokus er gode opplevelser preget av mestring, sosialt samvær og mye moro med hund.

Det legges opp til en god balansegang mellom teori og praktisk trening med hund. Du trenger ikke å ha egen hund for å være med på kurset, men om du ønsker å ha med familiens bestevenn er den hjertelig velkommen. Det eneste kriteriet er at du klarer å håndtere hunden selv.

Alle vil lære grunnleggende trening av ferdigheter hos hunden gjennom belønningsbasert trening. Treningen legges opp til det nivået deltakerne befinner seg på, og det kreves ingen forkunnskaper for å kunne bli med. Alle er velkomne!

Instruktørene på kurset har begge utdanning innenfor barn og unge, og har selvfølgelig plettfri vandelattest.

Hos oss får alle kursdeltakere en goodiebag stappfull med spennende innhold fra oss og våre samarbeidspartnere 1st Choice, hverdagslydig.no og Heimdal Dyreklinikk. Goodibaggen inneholder blant annet godbiter, leke og gode tilbud for deg og din bestevenn.

Kurset kjøres jevnlig etter etterspørsel og du finner info om pris, varighet og oppstartsdato i kurskalenderen.

Vi sees på kurs!