Til medlemsportalen
Bli medlem du også!
Begynn å skrive og trykk
Enter for å søke
Home Kommende kurs Søk og aktivisering for valp og unghunder (FULLT)

Dato

16. 02. 21
Expired!

Tid

18:00 - 19:30

Kostnad

kr 2150

Søk og aktivisering for valp og unghunder (FULLT)

Dette kurset går over 6 uker, en gang i uken fra og med oppstartsdato.

Velkommen til et kurs som har som mål å utvikle den fantastiske luktesansen til valpen eller unghunden din ved å aktivere den med spennende søksoppgaver! Vi jobber med søk som aktivisering i ulike miljø. Det passer for deg som allerede har lyst til å aktivisere valpen med nesearbeid! 

Søk og nesearbeid er en aktivitet som vil styrke hundens selvtillit samtidig som det utvikler samarbeidet mellom hund og fører. Det er en super aktivisering for valpen og fungerer godt som mental trening.

Gjennom å søke får valpen utløp for en viktig del av sin naturlige adferd; den får vært nysgjerrig, og den får løse problemer selvstendig. Alt dette bidrar til å gjøre valpen og unghunden din både sliten og lykkelig! 

Dette kurset legger et godt grunnlag for videre søkstrening, f.eks smeller, nosework og sportrening. 

Vi kommer blant annet til å jobbe med å utvikle valpens og unghundens selvtillit, samarbeid, nysgjerrighet, fokus og utholdenhet ved hjelp av:

– godbitsøk

– søk etter gjenstander

– søk i ulike miljø

Dette kurset passer for alle valper og unghunder 8 uker- 18 måneder. På kurset møter du instruktøren Anniken og dommer i hundesporten Smeller Mascha.

Hos oss får alle kursdeltakere en goodiebag med spennende innhold fra oss og våre samarbeidspartnere. Alle våre kurs blir gjennomført i henhold til retningslinjene fra FHI.

Pris: 2150 kr per hund.

Vi sees på kurs!