Søk og markering for nybegynner og viderkommende (FULLT)

Dette kurset går over 6 uker, en gang i uken fra og med oppstartsdato.


Kurset er for deg som vil utvikle hundens søk og markering mot konkurranse , egenbruk eller har lyst til å aktivisere hunden med nesearbeid.

Hunden bruker 1/3 del av hjernen sin til å søke også i hverdagen, men på dette kurset skal hunden lære å søke etter det vi ønsker, nemlig lukten den blir presentert, og ignorere andre forstyrrende lukter. Det er vi mennesker som må lære oss  å tolke hundens signaler, og lære hunden å vise oss når den har «treff» ved å markere tydelig. Vi kommer blant annet å bruke en spesialsøksplattform for å lære inn forskjellige lukter. 

På kurset  bygger vi opp hundens motivasjon for å søke etter forskjellige lukter, så at hunden jobber fordi den har lyst å finne!

Søk er en aktivitet som vil styrke hundens selvtillit samtidig som det utvikler samarbeidet mellom hund og fører. Det kan også lett kombineres med annet søksarbeid, samt at det fungerer godt som mental trening.

På dette kurset vil vi fokusere på å utvikle et godt samarbeid, hunden får vare nysgjerrig, og den får løse problemer selvstendig. 

I løpet av kurset vil vi fokusere på å utvikle hundens søke og markering uansett grunnkunnskap. Videre kommer vi til å jobbe med søksutvikling, frysmarkering, fokusøvelser, søksmotivasjon og hvordan man kan fortsette treningen hjemme.

Dette kurset passer for både deg som er nybegynner og for deg som vil utvikle spesialsøk og frysmarkeringen. Kurset passer for alle hunder. Legg merke til at vi har eget søkskurs til valp og unghund.  

Instruktører på dette kurset er Anniken og Mascha som er godkjent instruktør og aktiv dommer i Norsk Smellerklubb.

Hos oss får alle kursdeltakere en goodiebag med spennende innhold fra oss og våre samarbeidspartnere. Alle våre kurs blir gjennomført i henhold til retningslinjene fra FHI.

Pris: 2150 kr per hund.

Vi sees på kurs!

Dato

06 apr 2021
Utløpt!

Tid

20:00 - 21:30

Kostnad

Kr 2.150
QR-kode