Sporkurs, nybegynner (FULLT)

Kurset går over tre uker, en gang i uken fra og med oppstartsdato
 
Spor er noe som passer alle hunder, fra små valper til godt voksne. De fleste synes spor er en morsom og spennende aktivitet. Å gå spor er veldig god mental stimuli for hunden din og en fin måte å krydre opp hverdagen.
 
På dette kurset skal hunden bruke sin mest fantastiske sans, luktesansen, til å følge et spor som er lagt opp av et menneske. Det eneste en trenger for å gå spor er en sele og en langline. Dette introkurset passer for de som er interessert i å lære mer om hva spor er og prøve dette med hunden sin. Vi kommer til å gå igjennom disse punktene : – Hva et spor er – hvordan legge et spor – hvordan en starter å gå spor – Belønning som hunden din liker.
 

Alle våre instruktører har fokus på å finne verktøy som passer for deg og din hund. Det viktigste for oss er at du drar hjem fra kurset med nyttige hjelpemidler som du kan ta i bruk i din hverdag med hunden. På dette kurset møter du instruktøren vår Gro. 

Hos oss får alle kursdeltakere en goodiebag med spennende innhold fra oss og våre samarbeidspartnere 1st Choice, Heimdal Dyreklinikk og hverdagslydig.no. Goodibaggen inneholder blant annet godbiter, leke og gode tilbud for deg og din bestevenn. 

Kurset vil bli holdt utendørs innenfor Trondheim Kommune. Man vil få nærmere informasjon på mail før kursstart. 
 
Pris: 1500,- 

Dato

30 apr 2020
Utløpt!

Tid

18:00 - 21:00

Kostnad

Kr 1.500
QR-kode