Valpekurs for Spanielklubben

Dette kurset er for Spanielvalper fra Spanielklubben via Hundesenteret.

Er du medlem i Spanielklubben, så kan du spør om delvis refusjon (500,-) fra Spanielklubben etter fullført kurset. Har du en spaniel og er ikke medlem i klubben enda, kan du likevel være med på kurset. 

Kurset går helgen 16.-17.03. mars kl 10-15 både lørdag og søndag. 

Valpekurset er for valper mellom 9 uker og 6 mnd.

Vi kommer til å kombinere teori og praksis gjennom hele helga slik at valpene får gode pauser til å slappe av og jobber sammen med andre valper.

Den første tiden man har valpen i hus er det viktig å fokusere på å lære valpen det som er viktigst for deg og din familie. Våre valpekurs tar utgangspunkt i å lære bort hvordan dere får en trivelig, trygg og lydig familiehund. Vi tar for oss øvelser som lærer valpen å forholde seg til dere, relasjonsbygging, samarbeid, kontroll, og ro. Dessuten tar vi for oss noen nyttige øvelser spesielt med tanke på grunntrening av en spaniel. 

Eksempler på øvelser vi jobber med:
– Kontakt og fokus med forstyrrelser
– Samarbeid og kontrol

– Innkalling
– Gå pent i bånd
– Sitt, ligg og bli
– Hilse pent

– håndtarget/apport


Det blir selvfølgelig også mulighet til å jobbe med andre øvelser om dere ønsker det.

Alle våre instruktører har fokus på å finne verktøy som passer for deg og din hund. Det viktigste for oss er at du drar hjem fra kurset med nyttige hjelpemidler som du kan ta i bruk i din hverdag med hunden. På dette kurset møter du vår flinke instruktør  Mascha som har for tiden 2 jaktcocker.


Vi sees på kurs! 🙂 

 

Meld deg inn i medlemsportalen vår og få 10% rabatt på alle kurs og treninger! Du får også tilgang på gratis onlinekurs, hundeparken vår og veiledning fra våre instruktører hjemmefra. Sjekk ut flere medlemsfordeler her: https://hundesenteret.no/medlemsfordeler/. Vi gleder oss til å få deg med i gjengen 🙂

Utsolgt!

Dato

06 - 07 apr 2024
Utløpt!

Tid

10:00 - 15:00

Kostnad

Kr 1.950
QR-kode