Triksekurs

Dette er et 6 ukers kurs som går annerhver uke på samme dag som oppstartsdato. Vi møtes annerhver uke, slik at det er god tid til å jobbe med de nyinnlærte triksene mellom kurskveldene. Det vil si at kurset går 15.11, 29.11, 13.12, 03.01, 17.01, 31.01.

Har du lyst til å gjøre noe gøy sammen med hunden din? Lære inn nye morsomme triks eller bare aktivisere hunden din på en spennende måte? Da er dette kurset akkurat riktig for dere. Passer for alle hunder i alle aldre, fra valp til voksen.

På et triksekurs jobber vi med å lære hunden ulike morsomme og imponerende triks. Vi har mange forslag på kule triks med ulik vanskelighetsgrad du kan lære hunden din, blant annet gi klem, skru av og på lyset, snurre, vinke, 8-tall mellom beina, hoppe gjennom armene. Innlæring av triks er en uhøytidelig å nyttig måte å få et godt samarbeid. På dette kurset vil du også få en introduksjon i ulike treningsteknikker.

På dette kurset møter du våre flinke instruktører Mascha og Monica.

Pris: 2400,-

Alle våre kurs er økonomisk bindende.

Velkommen til kurs! 🙂

 

Meld deg inn i medlemsportalen vår og få 10% rabatt på alle kurs og treninger! Du får også tilgang på gratis onlinekurs, hundeparken vår og veiledning fra våre instruktører hjemmefra. Sjekk ut flere medlemsfordeler her: https://hundesenteret.no/medlemsfordeler/. Vi gleder oss til å få deg med i gjengen 🙂

Utsolgt!

Dato

15 nov 2023
Utløpt!

Tid

18:00 - 19:30

Kostnad

Kr 2.400
Kategori
QR-kode