Innføring i Rallylydighet

Dette kurset går over 6 uker. Samme tidspunkt hver uke. Første kurskveld er teori og hunden har det da best hjemme. 

Er du nysgjerrig på hva Rallylydighet er for noe? Da er dette kurset riktig for deg, her skal du få en smakebit av sporten og det er med stor sannsynlighet at også du vil bli bitt av basillen! 

Rallylydighet er en hundesport som har fokus på glede, samspill og gode holdninger. Sporten er en blanding av vanlig lydighet, agility og freestyle. Kjempemoro kombo! Dette er en sport som passer for de aller fleste fordi man får jobbet med lydighet samtidig som man har det gøy med hunden. 

Dette er et kort innføringskurs og du trenger ikke å ha noen forkunnskaper for å melde deg på!


Alle våre instruktører har fokus på å finne verktøy som passer for deg og din hund. Det viktigste for oss er at du drar hjem fra kurset med nyttige hjelpemidler som du kan ta i bruk i din hverdag med hunden. På dette kurset møter du instruktøren vår Rikke. 

 
Velkommen til kurs! 🙂
 

Meld deg inn i medlemsportalen vår og få 10% rabatt på alle kurs og treninger! Du får også tilgang på gratis onlinekurs, hundeparken vår og veiledning fra våre instruktører hjemmefra. Sjekk ut flere medlemsfordeler her: https://hundesenteret.no/medlemsfordeler/. Vi gleder oss til å få deg med i gjengen 🙂

Utsolgt!

Dato

29 jul 2024

Tid

20:00 - 21:30

Kostnad

Kr 2.490
PÅMELDING
QR-kode