Observatørplass- Best med Baner Sommercamp med Siv Svendsen

Dette er observatørplass på kurset til 2500,-.
 
Hvis du ønsker plass med hund til 6200,- må du melde deg på i eget arrangement (https://hundesenteret.no/events/best-med-baner-siv-svendsen/)
 

Best med Baner – Sommercamp!

Dette er et 4 dagers sommercamp som går kl 10.00-17.00 mandag- torsdag ( torsdag til klokka 16.00)

Har du noengang sukket og lurt på hva du skal trene på idag?
Skulle du ønske det fantes en enkel måte å planlegge treningen mot konkurranse?
En måte som gjorde det både morsomt å planlegge og effektivt å gjennomføre?

Denne sommercampen kommer Siv Svendsen til å vise hvordan du med hjelp av baner kan få bedre fokus, fine øvelser, variasjon i treningen og ikke minst motivasjon til å trene!

Hun kommer også til å vise hvordan du ved hjelp av baner kan forberede din hund til konkurranse, lære den å gå lenge uten belønning og ikke minst prestere når det gjelder.

Etter denne campen kommer du til å ha en masse verktøy for å ta steget fra trening til konkurranse med bra resultat!

Velkommen til Best Med Baner med Siv Svendsen 😃⭐️

Om Hundetrener Siv Svendsen:
Da jeg startet å trene hund fant jeg ut at dette var noe jeg ville fortsette med. Trenerkurset til Canis hundeskole ble derfor til instuktørutdanningen. Men det var ikke nok, dette kunne ikke være alt. Samme året startet jeg derfor trenerutdanning steg 1, deretter 2 og til sist agilitytrenerutdanning hos klickerklok. Sverige ble mitt favorittkurs sted og jeg fortsatte på kurs og elitesatsinger for flere ganger SM vinner i lydighet Maria Brandel. I 2010 fikk jeg for første gang være med på rekruttsamling med min daværende border collie Kry. Det økte motivasjonen for å gjøre det bra enda mer og jeg fortsatte treningen mot målet; å få være med på landslaget. Etter et bra Nm i 2011 hvor vi kom som nr.5 fikk vi være med til nordisk som reserve. Det var en fantastisk stor følelse og vi endte opp som nr 9 totalt. Deretter ble hun godkjent gjeterhund både kl 1 og kl 2.
I 2013 ble jeg, med mye hardt arbeid nr 2 i NM med min andre border collie, Vips. Et stort øyeblikk! Etter å ha holdt på med lydighet i 10 år begynte jeg å interessere meg for ringsporten mondioring. Jeg overtok en 7 år gammel malinois tispe og startet som vår første konkurranse Nordisk mesterskap i Danmark cat 3 hvor vi vant! Deretter konkurrerte vi VM i Spania senere samme året.

Mitt motto er at livet er et sirkus! En stor del lek og moro og en like stor del progresjon og prestasjon.

Jeg elsker å trene hund, ingenting kan få meg så vannvittig glad eller så utrolig frustrert. Å få pønske ut nye løsninger eller andre måter å gjøre ting på er noe av det som gjør det så morsomt.

 
Vi gleder oss! 
 
 

 

 

Meld deg på

Tilgjengelige Billetter: 7
"" billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Dato

05 - 08 aug 2024

Tid

10:00 - 17:00

Kostnad

Kr 2.500
PÅMELDING
QR-kode