Observatørplass på Retrieverjaktkurs med Anne Mansås (ledige plasser)

Dette er observatør plassen til retrieverjaktkurset med Anne Mansås på lørdag og søndag fra 10.00-16.00.

Her kan du være del av et flott kurs som observatør uten hund.

Kurset er for retrievere på BK-nivå. På kurset vil det jobbes med de grunnleggende ferdigheter som man trenger hos sin retriever for å kunne stille på prøve. Slik som jaktfot, sitt og bli, innkalling, sitt på fløyte og retningsanvisning. Du vil se hvordan retrieverne jobber med markeringer, dirigeringer og søk.

På dette kurset kan du observere instruktøren Anne Mansås som er en av Norges flinkeste fører når det kommer til retrieverjakt!

Dette skriver Anne om seg selv:

Jeg har trent og konkurrert med jakthunder siden 1992. Det startet opp med stående fuglehunder i mange år, men nå har jeg retrievere og cockere av jaktvariant.

For tiden har jeg fire jaktlabradorer og to working cockere i aktiv trening, så det meste av min fritid går med til hund.

Det å jakte med hund er min store pasjon og det er lite som slår en flott jaktdag med gode venner, eller  dager med storfugl telling for Statskog.

Jeg har også vært så heldig og komme over riktig gode hunder som har tatt meg rundt i Europa og konkurrert. I år er det fjerde gangen jeg skal delta på Skinners World Cup i England for Norge.

Her hjemme har jeg vunnet Unghundsmesterskapet, vært utallige ganger i finalen på NM, plassert på pallen i Veteranmesterskapet og vunnet Eliteprøven.

Vi gleder oss til dette flotte kurset med Anne!

Observatørpris uten hund: 1000,-

Dato

17 - 18 jun 2023
Utløpt!

Tid

10:00 - 16:00

Kostnad

Kr 1.000
Kategori
QR-kode