Nesearbeid- Smeller, søk og markering som aktivisering

Dette kurset går over 6 uker, en gang i uken fra og med oppstartsdato.

Kurset er for deg som vil utvikle hundens nesearbeid, søk og markering mot eventuell konkurranse i hundesporten Smeller , egenbruk eller har lyst til å aktivisere hunden med nesearbeid.

Hunden bruker 1/3 del av hjernen sin til å søke også i hverdagen, men på dette kurset skal hunden lære å søke etter det vi ønsker, nemlig lukten den blir presentert, og ignorere andre forstyrrende lukter. Det er vi mennesker som må lære oss  å tolke hundens signaler, og lære hunden å vise oss når den har «treff» ved å markere tydelig. Vi kommer blant annet å bruke en spesialsøksplattform for å lære inn forskjellige lukter. 

På kurset  bygger vi opp hundens motivasjon for å søke etter bestemmt lukt, så at hunden jobber fordi den har lyst å finne!

Søk er en aktivitet som vil styrke hundens selvtillit samtidig som det utvikler samarbeidet mellom hund og fører. Det kan også lett kombineres med annet søksarbeid, samt at det fungerer godt som mental trening.

På dette kurset vil vi fokusere på å utvikle et godt samarbeid, hunden får vare nysgjerrig, og den får løse problemer selvstendig. 

I løpet av kurset vil vi fokusere på å utvikle hundens søke og markering uansett grunnkunnskap. Videre kommer vi til å jobbe med søksutvikling, frysmarkering, fokusøvelser, søksmotivasjon og hvordan man kan fortsette treningen hjemme.

Dette kurset passer for både deg som er nybegynner og for deg som vil utvikle spesialsøk og frysmarkeringen. Kurset passer for alle hunder.   

Instruktører på dette kurset er Inggunn og Sebastian. 

Velkommen til kurs! 🙂

 

Meld deg inn i medlemsportalen vår og få 10% rabatt på alle kurs og treninger! Du får også tilgang på gratis onlinekurs, hundeparken vår og veiledning fra våre instruktører hjemmefra. Sjekk ut flere medlemsfordeler her: https://hundesenteret.no/medlemsfordeler/. Vi gleder oss til å få deg med i gjengen 🙂

Utsolgt!

Dato

25 sep 2023
Utløpt!

Tid

20:00 - 21:30

Kostnad

Kr 2.400
QR-kode