Gøy med søk, nesearbeid, smeller og markering som aktivisering

Dette kurset går over 6 uker, en gang i uken på samme ukedag som oppstartsdato. Vi tar pause 25.3 og 01.04. 

Kurset er for deg som vil ha det gøy med forskjellige nesearbeidsoppgaver til hunden din!

Hunden bruker 1/3 del av hjernen sin til å søke også i hverdagen, men på dette kurset skal hunden lære å søke etter det vi ønsker, nemlig lukten den blir presentert, og ignorere andre forstyrrende lukter. Det er vi mennesker som må lære oss  å tolke hundens signaler, og lære hunden å vise oss når den har «treff» ved å markere tydelig. 

På kurset  bygger vi opp hundens motivasjon for å søke etter bestemt lukt, så at hunden jobber fordi den har lyst å finne!

Søk er en aktivitet som vil styrke hundens selvtillit samtidig som det utvikler samarbeidet mellom hund og fører og  det fungerer godt som mental trening.

På dette kurset vil vi fokusere på å utvikle et godt samarbeid, hunden får vare nysgjerrig, og den får løse problemer selvstendig. 

I løpet av kurset vil vi fokusere på å utvikle hundens søk og markering uansett grunnkunnskap. 

Dette kurset passer for både deg som er nybegynner og for deg som vil utvikle spesialsøk og frysmarkeringen. Kurset passer for alle hunder.   

Instruktørene på dette kurset er Inggunn og Sebastian. 

Velkommen til kurs! 🙂

 

Meld deg inn i medlemsportalen vår og få 10% rabatt på alle kurs og treninger! Du får også tilgang på gratis onlinekurs, hundeparken vår og veiledning fra våre instruktører hjemmefra. Sjekk ut flere medlemsfordeler her: https://hundesenteret.no/medlemsfordeler/. Vi gleder oss til å få deg med i gjengen 🙂

Utsolgt!

Dato

11 mar 2024
Utløpt!

Tid

18:00 - 19:30

Kostnad

Kr 2.400
QR-kode