Online Live: Kontakt og fokus, unghund/voksen!

Velkommen til vårt LiveKurs for hunder over 6 måneder!

Dette kurset er i en serie bestående av fem ulike temaer. De andre kursene er: innkalling, gå pent i bånd, ( kloklipp og håndtering), og lydighet hjemme.

Vi alle ønsker en hund som er opptatt av oss og som er lett å få kontakt med selv om det er andre hunder, mennesker eller andre spennende forstyrrelser i nærheten. På dette kurset tar vi for oss hvordan vi lærer hundene å bli opptatte av oss som flokk og hvordan vi kan få kontroll på hunden i situasjoner hvor vi ønsker at fokuset skal være på oss.

Dette kurset passer for absolutt alle! Om du er helt ny innenfor verdenes av trening med hund eller holdt på i mange år, kan man alltid lære inn en bedre kontakt.

Du melder deg på via påmeldingsskjemaet på hjemmesiden vår. Før kurset starter sender vi deg en link til kurset hvor du får treffe instruktøren, stille spørsmål og se instruktøren undervise og demonstrere øvelser.

I tillegg vil alle som deltar få være med i en egen facebookgruppe hvor du kan få individuell veiledning i form av å laste opp video av egen trening og/eller stille instruktørene våre spørsmål.Vi sees på kurs!

Dato

14 apr 2020
Utløpt!

Tid

13:00 - 14:00

Kostnad

Kr 300
QR-kode