Bakpartskontroll (2 ledige plasser)

Kurset går over en dag

Ønsker du en fri ved fot hvor hunden har god kontroll på bakbena sine? En fri ved fot hvor hunden klarer å gjennomføre alle venstrevendinger med stil og en rygging andre bare kan drømme om? Da ønsker vi deg velkommen til dette kurset hvor vi skal fordype oss i den viktigste lydighetsøvelsen av dem alle! Her ligger grunnarbeidet som vi får igjen for i alle de andre lydighetsøvelsene uansett om vi skal konkurrere i bruks, lydighet eller rallylydighet. 

Dette kurset passer for absolutt alle! Om du er helt ny innenfor verdenes av trening med hund eller holdt på i mange år, kan man alltid lære inn en bedre bakpartskontroll. Vi tar utgangspunkt i hver enkelt hund og fører!

Alle våre instruktører har fokus på å finne verktøy som passer for deg og din hund. Det viktigste for oss er at du drar hjem fra kurset med nyttige hjelpemidler som du kan ta i bruk i din hverdag med hunden. På dette kurset møter du våre flinke instruktører: Heidi og Marit

Hos oss får alle kursdeltakere en goodiebag med spennende innhold fra oss og våre samarbeidspartnere 1st Choice, Heimdal Dyreklinikk og hverdagslydig.no. Goodibaggen inneholder blant annet godbiter, leke og gode tilbud for deg og din bestevenn. Visste du at vi har vennerabatt? Det vil si at om du og en venn melder dere på samme kurs så får dere begge 10% avslag!

Pris:
1100,- 

Vi sees på kurs!  

Dato

26 jan 2020
Utløpt!

Tid

10:00 - 15:00

Kostnad

Kr 1.100
QR-kode