Retrieverjaktkurs med Anne Mansås

Dette er et helgekurs som går lørdag og søndag fra 10.00-16.00.

 

Dette er et kurs for retrievere på BK-nivå.

Hundene skal kan grunnleggende apportering for å være med på kurset. Den trenger ikke være perfekt, men at de plukker ulike formål og kommer sånn nogen lunde hjem med dem.

På kurset vil vi jobbe med de grunnleggende ferdigheter som man trenger hos sin retriever for å kunne stille på prøve. Slik som jaktfot, sitt og bli, innkalling, sitt på fløyte og retningsanvisning.

Grunnferdighetene blir satt inn i en sammenheng der vi jobber med markeringer, dirigeringer og søk.

Det legges vekt på at hunden skal lære gjennom å lykkes og at progresjonen skal tilpasses den enkelte.

På dette kurset møter du  instruktøren Anne Mansås som er en av Norges flinkeste fører når det kommer til retrieverjakt!

Dette skriver Anne om seg selv:

Jeg har trent og konkurrert med jakthunder siden 1992. Det startet opp med stående fuglehunder i mange år, men nå har jeg retrievere og cockere av jaktvariant.

For tiden har jeg fire jaktlabradorer og to working cockere i aktiv trening, så det meste av min fritid går med til hund.

Det å jakte med hund er min store pasjon og det er lite som slår en flott jaktdag med gode venner, eller  dager med storfugl telling for Statskog.

Jeg har også vært så heldig og komme over riktig gode hunder som har tatt meg rundt i Europa og konkurrert. I år er det fjerde gangen jeg skal delta på Skinners World Cup i England for Norge.

Her hjemme har jeg vunnet Unghundsmesterskapet, vært utallige ganger i finalen på NM, plassert på pallen i Veteranmesterskapet og vunnet Eliteprøven.

Vi gleder oss til dette flotte kurset med Anne!

Pris: 3500,-

Vi sees på kurs! 🙂

Utsolgt!

Dato

17 - 18 jun 2023
Utløpt!

Tid

10:00 - 16:00

Kostnad

Kr 3.500
Kategori
QR-kode