Intensivkurs Fri ved fot (FULLT)

Dette kurset går over 4 uker, en gang i uken samme tidspunkt som oppstartsdato.
 
Bli med oss og ta et dypdykk i den viktige grunnferdigheten: Fri Ved Fot!
 
Nesten uansett hvilken hundesport du skal drive med er det viktig med en fin Fri Ved Fot. Vi skal ha fokus på: – treningsglede og motivasjon! – innlæring eller videreutvikling av øvelsen FVF ut i fra deres ståsted (nybegynner eller viderekommen spiller ingen rolle) – hvordan få en FVF med presisjon, fart, glede og TRØKK!
Dette kurset passer for absolutt alle! Om du er helt ny innenfor trening med hund eller holdt på i mange år, kan man alltid lære inn en bedre fot. Vi tar utgangspunkt i hver enkelt hund og skreddersyr et opplegg som bedrer presisjonen og fokuset mellom akkurat dere! Alle våre instruktører har fokus på å finne verktøy som passer for deg og din hund. Det viktigste for oss er at du drar hjem fra kurset med nyttige hjelpemidler som du kan ta i bruk i din hverdag med hunden. På dette kurset møter du vår flinke instruktør Marit som konkurrerer på høyt nivå med sine hunder.
Vi sees på kurs!
 


Meld deg inn i medlemsportalen vår og få 10% rabatt på alle kurs og treninger! Du får også tilgang på gratis onlinekurs, hundeparken vår og veiledning fra våre instruktører hjemmefra. Sjekk ut flere medlemsfordeler her: https://hundesenteret.no/medlemsfordeler/. Vi gleder oss til å få deg med i gjengen 🙂

Dato

24 mai 2022
Utløpt!

Tid

18:00 - 20:00

Kostnad

Kr 1.950
QR-kode