Hverdagslydighet (FULLT)

Dette kurset går over 6 uker, en gang i uken på samme ukedag som oppstartsdato.

På dette kurset tar vi for oss de øvelsene vi mener en hverdagslydig hund bør kunne og de øvelsene vi får mest spørsmål om. Vi skal gjennomgå innkalling, gå pent i bånd, hilse pent (ikke hoppe), bli og legge seg på plassen sin. Det blir selvsagt mulig å gjøre andre øvelser om man ønsker det. Gjerne presiser i påmeldingsskjemaet om du har spesielle øvelser du ønsker. Vi tilpasser alle våre kurs til hver enkelt hund!

Kurset passer for deg som har hund fra 6 mnd. og eldre, og krever ingen forkunnskaper. Hvis du har atferdsutfordringer anbefaler vi at du bestiller en atferdskonsultasjon før du går på kurs.

Alle våre instruktører har fokus på å finne verktøy som passer for deg og din hund. Det viktigste for oss er at du drar hjem fra kurset med nyttige hjelpemidler som du kan ta i bruk i din hverdag med hunden. På dette kurset møter du instruktørene vår Monica og Synne.

Alle våre kurs blir gjennomført i henhold til retningslinjene fra FHI.

Pris: 2300,-

Vi sees på kurs! 🙂 

Meld deg inn i medlemsportalen vår og få 10% rabatt på alle kurs og treninger! Du får også tilgang på gratis onlinekurs, hundeparken vår og veiledning fra våre instruktører hjemmefra. Sjekk ut flere medlemsfordeler her: https://hundesenteret.no/medlemsfordeler/. Vi gleder oss til å få deg med i gjengen 🙂

Dato

26 jan 2022
Utløpt!

Tid

20:00 - 21:30

Kostnad

Kr 2.300
Kategori
QR-kode