Hverdagslydighet

Dette kurset går over en helg. Lørdag og søndag kl 10-15. 

Vi skal ta for oss de øvelsene vi mener en hverdagslydig hund bør kunne og de øvelsene vi får mest spørsmål om. Vi skal gjennomgå

– innkalling
– gå pent i bånd
– passering
– hilse pent (ikke hoppe
– bli
– legge seg på plassen sin
– ro


Det blir selvsagt mulig å gjøre andre øvelser om man ønsker det. Gjerne presiser i påmeldingsskjemaet om du har spesielle øvelser du ønsker. Vi tilpasser alle våre kurs til hver enkelt hund!

Kurset passer for deg som har hund fra 6 mnd. og eldre, og krever ingen forkunnskaper. Hvis din hund har atferdsutfordringer anbefaler vi at du bestiller en atferdskonsultasjon før du går på kurs.

Alle våre instruktører har fokus på å finne verktøy som passer for deg og din hund. Det viktigste for oss er at du drar hjem fra kurset med nyttige hjelpemidler som du kan ta i bruk i din hverdag med hunden. På dette kurset møter du instruktørene våre Marthe og Arve. 


Vi sees på kurs! 🙂 

Meld deg inn i medlemsportalen vår og få 10% rabatt på alle kurs og treninger! Du får også tilgang på gratis onlinekurs, hundeparken vår og veiledning fra våre instruktører hjemmefra. Sjekk ut flere medlemsfordeler her: https://hundesenteret.no/medlemsfordeler/. Vi gleder oss til å få deg med i gjengen 🙂

Meld deg på

Tilgjengelige Billetter: 9
"" billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Dato

20 - 21 apr 2024

Tid

10:00 - 15:00

Kostnad

Kr 1.950
Kategori
PÅMELDING
QR-kode