Frysmarkering (FULLT)

Dette kurset går over 3 timer på fredag.

Visste du at hunden kan benytte nesen sin til å vise oss spesifikt hvor et funn er? Det kan hunden din lære seg på 1-2-3!

På dette kurset har vi fokus på å forsterke hundens tilbakemelding til oss om funn i søk og spor, ved at den frysmarkerer. Dvs at den da står, sitter eller ligger stille mens den “peker” på aktuelle funn med nesen. Innlæring av frysmarkering er positiv og morsom, og spiller på hundens vilje til samarbeid og gleden over belønninger og positive tilbakemeldinger.

Trener du eller konkurrerer du i smeller, nosework, spor eller andre sporter der det kreves en tydelig markering, er dette kurset noe for deg. Målet med kurset er en sikker frysmarkering, som gjør at du alltid kan stole på hunden når den markerer.

Forutsetning for kurs: At du har en hund som lar seg belønne med mat eller leke.

På dette kurset møter du de flinke instrukørene Monica.

Dette kurset passer for både deg som er nybegynner og for deg som vil utvikle frysmarkeringen. Kurset passer for alle hunder.   

Velkommen til kurs! 🙂

 

Meld deg inn i medlemsportalen vår og få 10% rabatt på alle kurs og treninger! Du får også tilgang på gratis onlinekurs, hundeparken vår og veiledning fra våre instruktører hjemmefra. Sjekk ut flere medlemsfordeler her: https://hundesenteret.no/medlemsfordeler/. Vi gleder oss til å få deg med i gjengen 🙂  

Utsolgt!

Dato

28 apr 2023
Utløpt!

Tid

18:00 - 21:00

Kostnad

Kr 650
QR-kode