Fri ved fot (ledige plasser)

Dette kurset er et helgekurs som går lørdag og søndag fra 10.00-15.00.
 

Bli med oss og ta et dypdykk i den viktige grunnferdigheten: Fri Ved Fot! Nesten uansett hvilken hundesport du skal drive med er det viktig med en fin Fri Ved Fot. 

Vi skal ha fokus på:

– treningsglede og motivasjon! 

– innlæring eller videreutvikling av øvelsen FVF ut i fra deres ståsted (nybegynner eller viderekommen spiller ingen rolle)

– hvordan få en FVF med presisjon, fart, glede og TRØKK! 


Dette kurset passer for absolutt alle! Om du er helt ny innenfor trening med hund eller holdt på i mange år, kan man alltid lære inn en bedre fot. Vi tar utgangspunkt i hver enkelt hund og skreddersyr et opplegg som bedrer presisjonen og fokuset mellom akkurat dere!

Alle våre instruktører har fokus på å finne verktøy som passer for deg og din hund. Det viktigste for oss er at du drar hjem fra kurset med nyttige hjelpemidler som du kan ta i bruk i din hverdag med hunden. På dette kurset møter du våre flinke instruktører Erika og Marit som konkurrerer på høyt nivå med sine hunder. 

 

Alle anbefalte smitteverntiltak vil selvsagt bli gjennomført.


Vi sees på kurs!  
 

Meld deg inn i medlemsportalen vår og få 10% rabatt på alle kurs og treninger! Du får også tilgang på gratis onlinekurs, hundeparken vår og veiledning fra våre instruktører hjemmefra. Sjekk ut flere medlemsfordeler her: https://hundesenteret.no/medlemsfordeler/. Vi gleder oss til å få deg med i gjengen 🙂

Dato

12 nov 2022
Utløpt!

Tid

10:00 - 15:00

Kostnad

Kr 1.950
QR-kode