Søk med nesa

Sommercamp: Spor og Feltsøk

Dette er et helgekurs, som går lørdag og søndag  fra 10.00-ca.15.00
 
Har du merket at hunden er glad i å søke med nesa? Da kommer den til å elske Spor og Feltsøk!
I søksøvelsene får hunden vise hva den gode hundenesen kan brukes til. Hunder blir også glade av å gjøre noe de er flinke til sammen med oss!
 
Feltsøk er et søk etter gjenstander. På vårt kurs skal vi lære hunden å lete opp gjemte gjenstander ute i naturen og bringe dem inn til fører/eier. Om hunden kan apport fra før av, er det fint, men hvis ikke, så kan vi likevel jobbe med feltsøk.
 
Spor er noe som passer alle hunder, fra små valper til godt voksne. De fleste synes spor er en morsom og spennende aktivitet. Å gå spor er veldig god mental stimuli for hunden din og en fin måte å krydre opp hverdagen.
På dette kurset skal hunden bruke sin mest fantastiske sans, luktesansen, til å følge et spor som er lagt opp av et menneske. Det eneste en trenger for å gå spor er en sele, en langline og muligheten til å ha hunden i bilen i pausene.
 
Dette kurset passer for de som er interessert i å lære mer om hva spor er og prøve dette med hunden sin. Vi kommer til å gå igjennom disse punktene :
– Hva et spor er
– hvordan legge et spor
– hvordan en starter å gå spor
– Belønning som hunden din liker.
 
Hele helga skal vi være ute i naturen!
 
Utstyr du må ta med til deg selv: gode klær (om det er kaldt), sko som tåler myr
Utstyr til hunden: sele, belønning (godbiter/leker), vann og skål til hunden
 
Alle våre instruktører har fokus på å finne verktøy som passer for deg og din hund. Det viktigste for oss er at du drar hjem fra kurset med nyttige hjelpemidler som du kan ta i bruk i din hverdag med hunden.
På dette kurset møter du instruktørene våre Arve og Marthe.
 
Kurset vil bli holdt utendørs og man må påberegne å kjøre utenfor Trondheim Kommune. Man vil få nærmere informasjon på mail før kursstart.
 
Vi sees!
 

 

Meld deg inn i medlemsportalen vår og få 10% rabatt på alle kurs og treninger! Du får også tilgang på gratis onlinekurs, hundeparken vår og veiledning fra våre instruktører hjemmefra. Sjekk ut flere medlemsfordeler her: https://hundesenteret.no/medlemsfordeler/. Vi gleder oss til å få deg med i gjengen 🙂

Meld deg på

Tilgjengelige Billetter: 5
"" billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Dato

27 - 28 jul 2024

Tid

10:00 - 15:00

Kostnad

Kr 2.100
PÅMELDING
QR-kode