Barn og hund (3 ledige plasser)

Kurset går over seks uker, en gang i uken fra og med oppstartsdato

Dette kurset er for deg som er mellom 10-16 år som kunne tenkt deg å lære mer om hund og hundetrening. Her får du muligheten til å kombinere interesse for hund med det å være sammen med jevnaldrende. Vårt hovedfokus er gode opplevelser preget av mestring, sosialt samvær og mye moro med hund. Det legges opp til en god balansegang mellom teori og praktisk trening. Du trenger ikke å ha egen hund for å være med på kurset, men om du ønsker å ha med familiens bestevenn er den hjertelig velkommen. Det eneste kriteriet er at du klarer å håndtere hunden selv.

Alle vil lære grunnleggende trening av ferdigheter hos hunden gjennom belønningsbasert trening. Treningen legges opp til det nivået deltakerne befinner seg på, og det kreves ingen forkunnskaper for å kunne bli med. Alle er velkomne!

Instruktørene på kurset har begge utdanning innenfor barn og unge, og har levert politiattest. På dette kurset møter du våre flinke instruktører: Mascha & Emma

Hos oss får alle kursdeltakere en goodiebag med spennende innhold fra oss og våre samarbeidspartnere 1st Choice, Heimdal Dyreklinikk og hverdagslydig.no. Goodibaggen inneholder blant annet godbiter, leke og gode tilbud for deg og din bestevenn. Visste du at vi har vennerabatt? Det vil si at om du og en venn melder dere på samme kurs så får dere begge 10% avslag!

Pris:
2000,-

Vi sees på kurs!

Timeplan

New Day

Dato

19 sep 2019
Utløpt!

Tid

18:00 - 19:30

Kostnad

Kr 2.000
QR-kode