Apportering alle nivå

Dette kurset går over tre uker, en gang i uken fra og med oppstartsdato.

I løpet av dette kurset skal vi ta for oss grunnferdigheter som legger til rette for en hund som elsker å apportere!
Apportering går igjen i flere hundesporter, i tillegg til redningshund, jakt og er et nyttig verktøy for å aktivisere familiehunden. Momenter som skal læres er å gripe, holde, bevege seg med apporten/ gjenstanden, hente, komme tilbake og avlevering.

Kurset passer for hunder i alle aldre. Ingen forkunnskaper kreves. Instruktørene vil tilrettelegge kurset etter individuelle behov og kunnskap. Alle våre instruktører har fokus på å finne verktøy som passer for deg og din hund. Det viktigste for oss er at du drar hjem fra kurset med nyttige hjelpemidler som du kan ta i bruk i din hverdag med hunden.

På dette kurset møter du våre flinke instruktører Dagrun og Sara, som driver aktivt med jakt, bruks og konkurranselydighet med sine hunder. 

Vi sees på kurs!

 

Meld deg inn i medlemsportalen vår og få 10% rabatt på alle kurs og treninger! Du får også tilgang på gratis onlinekurs, hundeparken vår og veiledning fra våre instruktører hjemmefra. Sjekk ut flere medlemsfordeler her: https://hundesenteret.no/medlemsfordeler/. Vi gleder oss til å få deg med i gjengen 🙂

Meld deg på

Tilgjengelige Billetter: 6
"" billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Dato

13 jun 2024

Tid

18:00 - 19:30

Kostnad

Kr 1.490
PÅMELDING
QR-kode