Søk med Nesa!

Gjeldende status
Ikke påmeldt
Pris
Kr 499
Kom i gang

Klar for å lære noe morsomt og nyttig med hunden din? Ønsker du inspirasjon til mange øvelser som hunden din kommer til å bli skikkelig mentalt sliten av?

Hunder bruker den fantastiske  nesen sin til å utforske verden rundt seg uansett, men nå sammen med DEG! Dette kurset er for deg som ønsker å gjøre noe gøy og utfordrende sammen med hunden din.

Det bygger både selvtillit og mestring. Gjennom flere søksøvelser styrker du relasjonene til hunden din. Dette er et lavterskelkurs for alle som har hund og ønsker å lære om hvordan vi kan benytte nesa til noe morsomt. Dette kurset er for deg som har lyst til å aktivisere hunden din med spennende søksoppgaver. Dette blir gøy, velkommen til kurset “søk med nesa”!

Instruktøren vår Mascha gleder seg til å veilede dere gjennom mange morsomme og utfordrende moduler. Du har både tilgang til instruktør for spørsmål og veiledning under hele kurset, og i facebookgruppa kan du også dele erfaringer med de andre som tar samme kurs. Etter du har gjennomført alle modulene kan du ta en valgfri test for å se hvor mye du og hunden har lært og evt. hvilke moduler dere bør ta en gang til. Etter endt kurs får dere tilgang på diplom.

Du har tilgang på kurset i 6 måneder så du har god tid til å ta modulene så mange ganger du ønsker.

Vi gleder oss til se deg nå målet ditt!