Frysmarkering

Gjeldende status
Ikke påmeldt
Pris
Kr 399
Kom i gang

Har du interesse for søk og nesearbeid? På dette kurset  jobber vi  med å utvikle en presis markering så du aldri er i tvil når hunden din finner!

Har du lagt merke til at hunden din elsker å søke? Da er den ikke alene, det gjør faktisk alle hunder! Hunder bruker nesen sin til å finne frem til spennende ting hele tiden, så hunden din er allerede snuse-ekspert. Men nå ønsker vi å være med på leken! Når vi trener søk ønsker vi at hunden skal søke etter det vi vil. Vi ønsker å samarbeide med hunden til et felles mål. På dette kurset vil vi lære hunden å vise oss når den har funnet, ved å markere tydelig. En solid og trygg markering er fundamentet for en god søkshund og samarbeid mellom hund og fører.

Instruktøren vår Mascha gleder seg til å veilede dere gjennom mange morsomme og utfordrende moduler. Du har både tilgang til instruktør for spørsmål og veiledning under hele kurset, og i facebookgruppa kan du også dele erfaringer med de andre som tar samme kurs. Etter du har gjennomført alle modulene kan du ta en valgfri test for å se hvor mye du og hunden har lært og evt. hvilke moduler dere bør ta en gang til. Etter endt kurs får dere tilgang på diplom.

Du har tilgang på kurset i 6 måneder så du har god tid til å ta modulene så mange ganger du ønsker.

Vi gleder oss til se deg nå målet ditt!