Sporkurs

spor-1
spor-2

Har du lyst til å lære hunden din å følge et spor og kunne finne gjenstander du har mistet ute? Ønsker du å styrke hundens selvtillit samtidig som du utvikler samarbeidet mellom dere? Da passer dette kurset for deg!

Spor og søk er en super aktivisering for din hund, nesten alle hunder elsker å bruke nesa og blir glade av å drive med søk! Det er en super aktivitet hvor hunden får bygd selvtillit og opplever mestring. Det er en fantastisk måte å styrke båndet mellom deg og din hund. På dette kurset vil vi fokusere på å utvikle et godt samarbeid dere i mellom samtidig som du kan lære hunden din noe nyttig; nemlig å finne ulike gjenstander og følge et spor.

Dette er et introduksjonskurs som passer for deg som vil bruke spor og søk etter gjenstand for å aktivisere hunden din, eller som vil legge et godt grunnlag for videre trening mot konkurranser. Det krever ingen forkunnskaper og passer for hunder i alle aldre!

På kurset vil du bli introdusert for hvordan du kan lære hunden din å følge spor (etter mennesker) og søke etter gjenstand.

Kurset kjøres jevnlig etter etterspørsel og du finner info om pris, varighet og oppstartsdato i kurskalenderen.

Vi sees på kurs!

mai 2024
Ingen arrangement funnet!
Last Flere