Hundens språk og signaler

signaler-1

Har du noen gang tenkt på hva hunden prøver å fortelle deg når den gjesper, legger på ørene, strammer leppa, slikker seg rundt munnen, klør seg eller for eksempel peser? Har du lyst til å bli skikkelig god på å forstå din egen hund eller kanskje ønsker du å fordype deg i det spennende hundespråket?

Det å lese og forstå hundens signaler handler å se hele hunden. For å kunne si noe om hvilke følelser vi tror en hund sitter inne med må vi studere hele hunden og ta alle signalene med i vurderingen. Vi må bli gode på å observere for å kunne tolke! Vi må også kunne endel om hundens språk og hvordan den bruker signalene sine til å kommunisere med omverdenen.

På dette kurset kombinerer vi teori og praksis ved å sette oss inn i teorien og deretter observere og tolke hundens språk i praksis! Dette er et utrolig lærerikt, nyttig og spennende kurs både for deg som ønsker å bli god på å lese din egen hund, for deg som jobber med hund i yrkessammenheng eller deg som bare er nerdete opptatt av hund og atferd!

Du kan enten melde deg på med egen hund og slik få en atferdsanalyse av hunden din, eller du kan melde deg på uten hund som observatør. Kurset har kun 6 plasser med hund og to adferdskonsulenter til stedet.

 

Kurset kjøres jevnlig etter etterspørsel og du finner info om pris, varighet og oppstartsdato i kurskalenderen.

Vi sees på kurs!

mai 2024
juni 2024
Ingen arrangement funnet!
Last Flere