Erika

Erika-1
Erika-2

Erika er ei aktiv dame som alltid har hatt en stor interesse for hund. Hund har vært hobbyen i alle år og derfor har Erika også valgt å gjøre hund om til jobb. Hun har tatt flere ulike instruktørutdannelser og elsker å kunne jobbe med våre firbente bestevenner! På Hundesenteret vil du se Erika på flere ulike kurs, og hun stiller med positiv energi og gjøre det hun kan for å spre treningsglede til alle.

Som instruktør er Erika opptatt av hverdagslydighet og å finne aktiviteter som passer for hver enkelt ekvipasje. Livet består av flest hverdager, og det er derfor kjekt å kunne hjelpe hund og fører til å finne de rette verktøyene for at de på best mulig måte mestrer hverdagen sammen. For Erika er det også viktig å holde fokuset på at hundetrening skal være gøy, og man må finne aktiviteter som både hund og fører koser seg med. Erika har også masse tips til hvordan å legge inn trening og aktiviteter i en travel hverdag, og kommer deler disse gjerne!

Selv har Erika en flat coated retriever hann som heter Kodak.  Sammen har Kodak og Erika testet forskjellige sporter, og de elsker å prøve nye ting. Til vanlig trener de rally, jakttrening, nesearbeid og triks.

Relevant utdanning

  • Studerer bachelor i biologi
  • Hundetrenerutdannelse trinn 1 og 2 ved Innlandet Hundesenter
  • Instruktør/hundetrenerutdannelse ved Hundesenteret
  • Godkjent besøksvenn med hund via Røde Kors
mai 2024
juni 2024
Ingen arrangement funnet!
Last Flere