Søkscamp! (2 ledige plasser)

Velkommen til søkscamp! Campen går lørdag og søndag kl 10.00-15.00 begge dager. 

Her jobber vi med søk som aktivisering i ulike miljø. Det passer for deg som vil utvikle hundens søk og markering, eller har lyst til å aktivisere hunden med nesearbeid! 

Søk og nesearbeid er en aktivitet som vil styrke hundens selvtillit samtidig som det utvikler samarbeidet mellom hund og fører. Det er en super aktivisering for hunden og fungerer godt som mental trening.

På campen vil vi jobbe med at hunden skal bruke nesen sin til å gjøre funn i mange ulike miljøer og i mange ulike situasjoner. Gjennom å søke får hunden utløp for en viktig del av sin naturlige adferd; den får vært nysgjerrig, og den får løse problemer selvstendig. Alt dette bidrar til å gjøre hunden din både sliten og lykkelig! 

Dette kurset legger et godt grunnlag for videre søkstrening, eks smeller, nosework og sportrening. 

Vi kommer blant annet til å jobbe med: 

– Frysmarkering på kong 

– Frysmarkering på mynt (til bruk i sporet) 

– Frysmarkering på gjenstand 

– Finne gjenstand (søk i ulike miljøer) 

 – Finsøk utendørs Introduksjon til spor 

– Belønningsutvikling 


Dette kurset passer for alle hunder i alle aldre. På campen møter du instruktøren vår Mascha som også er sertifisert dommer og instruktør i søkssporten Smeller. 

Hos oss får alle kursdeltakere en goodiebag med spennende innhold fra oss og våre samarbeidspartnere. Alle får kurs gjennomføres i henhold til FHI sine retningslinjer.

Vi sees!

Dato

08 - 09 aug 2020
Utløpt!

Tid

10:00 - 15:00

Kostnad

Kr 2.200
QR-kode