Kontakt og fokus (FULLT)

Kurset går over tre uker, en dag i uken fra og med oppstartsdato

Vi alle ønsker en hund som er opptatt av oss og som er lett å få kontakt med selv om det er andre hunder, mennesker eller andre spennende forstyrrelser i nærheten. På dette kurset tar vi for oss hvordan vi lærer hundene å bli opptatte av oss som flokk og hvordan vi kan få kontroll på hunden i situasjoner hvor vi ønsker at fokuset skal være på oss.

Eksempler på øvelser vi typisk jobber med: – Kontakt og fokus med forstyrrelser – Innkalling med forstyrrelser – Stoppkommando

Dette kurset passer for absolutt alle! Om du er helt ny innenfor verdenes av trening med hund eller holdt på i mnage år, kan man alltid lære inn en bedre kontakt. Vi tar utgangspunkt i hver enkelt hund og skreddersyr et opplegg som bedrer kontakten mellom akkurat dere!

Alle våre instruktører har fokus på å finne verktøy som passer for deg og din hund. Det viktigste for oss er at du drar hjem fra kurset med nyttige hjelpemidler som du kan ta i bruk i din hverdag med hunden. På dette kurset møter du våre flinke instruktører: Dagrun & Amanda
Hos oss får alle kursdeltakere en goodiebag med spennende innhold fra oss og våre samarbeidspartnere 1st Choice, Heimdal Dyreklinikk og hverdagslydig.no. Goodibaggen inneholder blant annet godbiter, leke og gode tilbud for deg og din bestevenn.
Visste du at vi har vennerabatt? Det vil si at om du og en venn melder dere på samme kurs så får dere begge 10% avslag!

Pris:1100,-

Vi sees på kurs!  

Dato

17 sep 2019
Utløpt!

Tid

18:00 - 19:30

Kostnad

Kr 1.100
QR-kode