Fri ved fot (FULLT)

Kurset går over 6 uker, en gang i uken fra og med oppstartsdato 

Å lære hunden å gå løs ved foten vår har to ulike bruksområder: Det ene som en lydighetsøvelse i konkurrransesammenheng og det andre er ute på tur. Du velger selv hvilken øvelse du ønsker å ha fokus på.
 
Vi kommer til å ta for oss hvordan vi bedrer kontakten og fokuset mellom hund og fører, og hvordan vi oppnår kontroll på hunden når den ikke har på seg et bånd.

Dette kurset passer for absolutt alle! Om du er helt ny innenfor verdenes av trening med hund eller holdt på i mange år, kan man alltid lære inn en bedre fot. Vi tar utgangspunkt i hver enkelt hund og skreddersyr et opplegg som bedrer kontakten og fokuset mellom akkurat dere!

Alle våre instruktører har fokus på å finne verktøy som passer for deg og din hund. Det viktigste for oss er at du drar hjem fra kurset med nyttige hjelpemidler som du kan ta i bruk i din hverdag med hunden. På dette kurset møter du våre flinke instruktører: Marit og Heidi

Hos oss får alle kursdeltakere en goodiebag med spennende innhold fra oss og våre samarbeidspartnere 1st Choice, Heimdal Dyreklinikk og hverdagslydig.no. Goodibaggen inneholder blant annet godbiter, leke og gode tilbud for deg og din bestevenn. 

Pris:
2150,- 

Vi sees på kurs!  

Dato

05 mai 2020
Utløpt!

Tid

20:00 - 21:30

Kostnad

Kr 2.150
QR-kode