Kunsten av å takle forstyrrelser med Klinkokos Oda Vittor

Dette er et helgekurs som går kl 09.00-ca 16.00  lørdag og søndag.
 
Dette kurset er for deg som ønsker å jobbe med kunsten av å takle forstyrrelser! Uansett hvilken hundesport man driver med, er det akkurat det å forberede hunden på forskjellige forstyrrelser som ryster de best i en konkurransestting. Men ikke bare konkurransehunder har utbytte av dette kurset, også i hverdagen ønsker vi at hunden holder fokus og ikke la seg forstyrre av det som skjer rundt oss. 
Kunsten å takle forstyrrelser er kurset for deg som kjenner på at hundetreningen går superfint hjemme og i hagen, men at hunden mister fokuset eller ikke henger med i øvelsene på konkurranse eller på nye plasser generellt. Det er også for deg som vil ha bedre samarbeid og generell hverdagslydighet.
Under kurset trener vi en og en ekvipasje, gjerne med en spesifikk øvelse. Hovedformålet med kurset er å styrke hundens evne til å jobbe og fokusere under enkle, til mer ekstreme forstyrrelser. Ikke minst inspirere til mer kreativ trening!
 
Instruktøren på kurset er Oda Vittor, også kjent som Klinkokos fra vår shoppen challenge.
 
Oda har konkurrert med hund i mange år og er svært dyktig, kreative og inspirerende.Hun har for tiden tre Malinois hannhunder og er en skikkelig “crazy dog lady”. Hun har lang erfaring fra konkurranser i ulike sporter. 
Noe av det de 4 har oppnådd samme i det siste:
– opprykk til klasse 3 rally lydighet
– opprykk til klasse 3 lydighet. 
– deltatt på The challenge 
– deltatt på politi NM
– ført egen hund til tjenestehund i forsvaret
– konkurrere i øverste klasser i Mondioring
– lag sølv og individuell 8 plass på VM for belgiske fårehunder 2023 i Mondioring
–  kvalifisert med 2 hunder til VM 2024 i Mondioring
 
For å delta på kurset bør hunden ha et grunnleggende nivå av lydighet/hverdagslydighet og våre klar for å trene på mange forstyrrelser, men trenger ikke å være konkurranseklar.
 
Vi gleder oss! 
 
 

 

 

 

Meld deg på

Tilgjengelige Billetter: 6
"" billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Dato

04 - 05 mai 2024

Tid

09:00 - 16:00

Kostnad

Kr 3.500
PÅMELDING
QR-kode