Online: Innkalling, unghund/voksen!

Velkommen til vårt LiveKurs for hunder over 6 måneder!

Dette kurset er i en serie bestående av fem ulike temaer. De andre kursene er: kontakt og fokus, gå pent i bånd, (kloklipp og håndtering), og lydighet hjemme.

En god innkalling kan være forskjellen på liv og død. Se for deg at hunden din løper opp på bilvegen og du klarer å kalle den inn! Noe annet er ikke noe hyggelig å tenke på. Vår definisjon på en god innkalling handler om en god balanse mellom det at hunden vet at det er superstas å komme til deg, og at hunden vet at den skal komme selv om den ikke har lyst. Skal vi ha en god innkalling som fungerer med alle de ulike forstyrrelser vi har i hverdagen er denne balansegangen viktig!

Du melder deg på via påmeldingsskjemaet på hjemmesiden vår. Før kurset starter sender vi deg en link til kurset hvor du får treffe instruktøren, stille spørsmål og se instruktøren undervise og demonstrere øvelser.

I tillegg vil alle som deltar få være med i en egen facebookgruppe hvor du kan få individuell veiledning i form av å laste opp video av egen trening og/eller stille instruktørene våre spørsmål.


Pris: 250,- per kurs eller 999,- for alle fem.

Vi sees på kurs!

Dato

25 mar 2020
Utløpt!

Tid

13:00 - 14:00

Kostnad

Kr 250
QR-kode