Hverdagslydighet (ledig plass)

Kurset er et helgekurs

På dette kurset tar vi for oss de øvelsene vi mener en hverdagslydig hund bør kunne og de øvelsene vi får mest spørsmål om. Vi skal gjennomgå innkalling, gå pent i bånd, hilse pent (ikke hoppe), bli og legge seg på plassen sin. Det blir selvsagt mulig å gjøre andre øvelser om man ønsker det. Presiser i påmelldingsskjemaet om du har spesielle øvelser du ønsker. Vi tilpasser alle våre kurs til hver enkelt hund!

Kurset passer for deg som har hund fra 6 mnd. og eldre, og krever ingen forkunnskaper. Hvis du har atferdsutfordringer anbefaler vi at du bestiller en atferdskonsultasjon før du går på kurs.

Alle våre instruktører har fokus på å finne verktøy som passer for deg og din hund. Det viktigste for oss er at du drar hjem fra kurset med nyttige hjelpemidler som du kan ta i bruk i din hverdag med hunden. På dette kurset møter du instruktøren vår Inger.

Hos oss får alle kursdeltakere en goodiebag med spennende innhold fra oss og våre samarbeidspartnere. Alle får kurs gjennomføres i henhold til FHI sine retningslinjer.Pris: 2150,-

Vi sees på kurs!

Dato

11 - 12 jul 2020
Utløpt!

Tid

10:00 - 15:00

Kostnad

Kr 2.150
Kategori
QR-kode