Frysmarkering (FULLT)

Dette er et dagskurs som går over en kveld 

Visste du at hunden kan benytte nesen sin til å vise oss spesifikt hvor et funn er? Det kan hunden din lære seg på 1-2-3!

På dette kurset har vi fokus på å forsterke hundens tilbakemelding til oss om funn i søk og spor, ved at den frysmarkerer. Dvs at den da står, sitter eller ligger stille mens den “peker” på aktuelle funn med nesen. Inntreningen av frysmarkering er positiv og morsom, og spiller på hundens vilje til samarbeid og gleden over belønninger og positive tilbakemeldinger.

Trener du eller konkurrerer du i smeller eller andre sporter der det kreves en tydelig markering, er dette kurset noe for deg. Målet med kurset er en sikker frysmarkering, som gjør at du alltid kan stole på hunden når den markerer.

Forutsetning for kurs: At du har en hund som lar seg belønne med mat eller leke.

På dette kurset møter du de flinke instrukørene: Mascha og Heidi.

Hos oss får alle kursdeltakere en goodiebag med spennende innhold fra oss og våre samarbeidspartnere 1st Choice, Heimdal Dyreklinikk og hverdagslydig.no. Goodibaggen inneholder blant annet godbiter, leke og gode tilbud for deg og din bestevenn. Visste du at vi har vennerabatt? Det vil si at om du og en venn melder dere på samme kurs så får dere begge 10% avslag!  

Pris: 550,-

Velkommen til kurs!

 

Dato

31 okt 2019
Utløpt!

Tid

18:00 - 21:30

Kostnad

Kr 550
QR-kode