Bakpartskontroll

Gjeldende status
Ikke påmeldt
Pris
Kr 499
Kom i gang

Så kult at du ønsker å bli helt RÅ på bakpartskontroll! Dette kurset er både for deg med konkurranseplaner og for deg som kun ønsker å gjøre noe gøy og utfordrende med hunden din! Med på kjøpet får hunden også mer muskulatur i rygg, rompe og bakben!

Dette kurset har to ulike fremgangsmåter, og vi anbefaler deg å prøve begge. Begge skaper god bakpartskontroll og er morsomme for hunden å lære inn. Metoden “godbit i hånda” krever ikke noe annet utstyr enn deg selv, hunden og en godbit. Metoden “kassa” krever i tillegg en kasse hunden kan stå på. Man velger selv om man ønsker å benytte klikker som markør eller “bra”.  Instruktøren på videoene bruker “bra” som markør.

Instruktøren vår Dagrun gleder seg til å veilede dere gjennom mange morsomme og utfordrende moduler. Du har både tilgang til instruktør for spørsmål og veiledning under hele kurset, og i facebookgruppa kan du også dele erfaringer med de andre som tar samme kurs. Etter du har gjennomført alle modulene kan du ta en valgfri test for å se hvor mye du og hunden har lært og evt. hvilke moduler dere bør ta en gang til. Etter endt kurs får dere tilgang på diplom.

Du har tilgang på kurset i 6 måneder så du har god tid til å ta modulene så mange ganger du ønsker.

Vi gleder oss til å se deg nå målet ditt!