Rallylydighet

Rallylydighet er en hundesport som har fokus på glede, samspill og gode holdninger! Dette er en sport som passer for de aller fleste fordi man får jobbet med lydighet samtidig som man har det gøy med hunden.

Og du? Hvis du har et lite konkurransemenneske i deg, så har du muligheten til å konkurrere også.

Vi har både kurs for nybegynnere og viderekomne. En av instruktørene våre er også utdannet dommer og kursene våre for viderekomne har mye fokus på hvordan man kan trene for å gjøre det bra på konkurranse. Det å konkurrere i rallylydighet handler mye om å bli skikkelig god på regelverket!

Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper for å melde deg på et nybegynnerkurs, men på kurset for viderekomne er det en fordel å ha øvelsene i klasse 1 og 2 under kontroll.

Alle våre instruktører har fokus på å finne verktøy som passer for deg og din hund. Det viktigste for oss er at du drar hjem fra kurset med nyttige hjelpemidler som du kan ta i bruk når du skal trene med din hund.

Hos oss får alle kursdeltakere en goodiebag med spennende innhold fra oss og våre samarbeidspartnere 1st Choice, Heimdal Dyreklinikk og hverdagslydig.no. Goodibaggen inneholder blant annet godbiter, leke og gode tilbud for deg og din bestevenn.

Visste du at vi har vennerabatt? Det vil si at om du og en venn melder dere på samme kurs så får dere begge 10% avslag!

Kurset kjøres jevnlig etter etterspørsel og du finner info om pris, varighet og oppstartsdato i kurskalenderen.

Vi sees på kurs!