Hundens signaler

Har du noen gang tenkt på hva hunden prøver å fortelle deg når den gjesper, legger på ørene, strammer leppa, slikker seg rundt munnen, klør seg eller for eksempel peser? Har du lyst til å bli skikkelig god på å forstå din egen hund eller kanskje ønsker du å fordype deg i det spennende hundespråket?

Det å lese og forstå hundens signaler handler å se hele hunden. For å kunne si noe om hvilke følelser vi tror en hund sitter inne med må vi studere hele hunden og ta alle signalene med i vurderingen. Vi må bli gode på å observere for å kunne tolke! Vi må også kunne endel om hundens språk og hvordan den bruker signalene sine til å kommunisere med omverdenen.

På dette kurset kombinerer vi teori og praksis ved å sette oss inn i teorien og deretter observere og tolke hundens språk i praksis! Dette er et utrolig lærerikt, nyttig og spennende kurs både for deg som ønsker å bli god på å lese din egen hund, for deg som jobber med hund i yrkessammenheng eller deg som bare er nerdete opptatt av hund og atferd!

Du kan enten melde deg på med egen hund og slik få en atferdsanalyse av hunden din, eller du kan melde deg på uten hund som observatør. Kurset har kun 6 plasser med hund og to adferdskonsulenter til stedet.

Hos oss får alle kursdeltakere en goodiebag med spennende innhold fra oss og våre samarbeidspartnere 1st Choice, Heimdal Dyreklinikk og hverdagslydig.no. Goodibaggen inneholder blant annet godbiter, leke og gode tilbud for deg og din bestevenn.

Visste du at vi har vennerabatt? Det vil si at om du og en venn melder dere på samme kurs så får dere begge 10% avslag!

Kurset kjøres jevnlig etter etterspørsel og du finner info om pris, varighet og oppstartsdato i kurskalenderen.

Vi sees på kurs!