Roberta

Roberta
Roberta

Roberta er utdannet lærer og elsker å formidle kunnskap om det handler om hund eller andre tema. Roberta er spesielt glad i å jobbe med hundens nese, men har gått kurs innenfor det meste som lydighet, agility, rallylydighet og endel spennende atferdskurs. Du finner henne som instruktør på mange ulike kurs på hundesenteret.

Hun har per dags dato hunden Henry som er en Manchester terrier. Henry har hatt ulike atferdsutfordringer som har gjort at Roberta har gjort seg mange nyttige erfaringer som hun tar med seg inn i instruktørrollen. Roberta må enda jobbe for å kunne passere andre hunder på en rolig måte med Henry og har derfor mange lure triks på lur!

Som instruktør er hun opptatt av samspillet mellom hund og fører, og synes det er svært spennende å se på hva man må ta tak i for å utvikle et bedre samarbeid mellom hver enkelt. Roberta er også opptatt av å finne verktøy og fremgangsmetoder som gjør at akkurat du klarer å håndtere din hund i din hverdag! Hverdagen er jo tross alt viktigst.

Relevant utdanning og jobberfaring:

  • Utdannet lektor og jobber på ungdomskole
  • Hundesenteret sin instruktørutdannelse

Resultater med egen hund:

  • stay tuned! 🙂