Velkommen

Velkommen til Hundesenteret!

Hos oss finner du kompetansen du trenger for et godt liv med din bestevenn.

Vi er et helhetlig hundesenter med et bredt fagområde bestående av både veterinær, fysioterapeut, atferdskonsulenter og mange svært dyktige instruktører. Sammen gjør vi vårt ytterste for at du skal få hundekurs, foredrag, spennende aktiviteter og atferdstilbud av høy kvalitet! Vi er stedet hvor man kan komme slik man er, uansett utgangspunkt eller ferdighetsnivå. Vi har blant annet en stor, inngjerdet hundepark, flere oppvarmede treningshaller, kaféområde og åpne treninger med sertifiserte instruktører til stede.

På Hundesenteret kan du komme og trene hund og slå av en prat med likesinnede hundevenner mens du tar deg en kaffepause i kosestua. Du kan også leie oppvarmet og trivelig treningshall til enten deg selv eller vennegjengen. Ønsker du å fylle på med ny kunnskap kan du i tillegg benytte Hundesenterets brede utvalg av hundekurs, foredrag, privatimer eller atferdskonsultasjoner.

Vi har fokus på at både du og din hund skal oppleve mestring og fremgang på trening og kurs, og å finne gode løsninger som er tilpasset deres behov. Vi er opptatt av at treningen skal bygge på samarbeid, tillit og tydelig kommunikasjon. Våre hundekurs foregår i små grupper hvor instruktørene våre har fokus på deg og dine mål.

Vi sees!